Bursdagsfest

Jeg har tenkt på dette en stund, og selv om det fremdeles er en del tid til min bursdag har jeg ekstremt lyst til å gjøre noe litt utenom det vanlige. Det kunne faktisk vært ekstremt kult å ta en tur, og da kanskje også bruke en god del penger på det også. Jeg er ikke sikker på hva jeg vil ennå. Enten det blir å leie inn et sted, eller bare ta en ultimat reise sammen med de beste vennene mine – men jeg vet at jeg ønsker at den skal være eksplosiv. Det er på tide å faktisk gjøre noe ut av disse festene.

Vart ubrekelige

De siste har rett og slett vært ubrukelige. Vel, ok, det er å være litt slem. Men jeg har bare følt at de er så vanlige. Ikke kjedelige – mine venner er jo der, og det er alltid fantastisk å feire med dem, eller bare være sammen med dem generelt. Men i år vil jeg ta det mye lenger – til steder ingen av oss har tatt det først. Jeg håper jo at dette vil bli en fantastisk bursdag for vennene mine også, og at den blir såpass minneverdig at noen av dem kanskje prøver å overgå den. Lurer på hvilke standarder jeg vil sette? Dette blir så spennende!

Leave a Reply