Fint å ha raske svar på lån

Av og til er det slik at det er de minste problemene som skaper størst trøbbel! Her om uka hadde jeg lovet svogeren min å hjelpe ham å flytte inn i det nye hjemmekontoret hans. Frem til nå hadde han leid kontorlokale i sentrum, men etter at han og søstera mi kjøpte enebolig har han pusset opp sokkelleiligheten og gjort den om til kontor. For to uker siden var det flyttedag, og undertegnede var hyret inn som håndlanger. Det skulle bli en dyr fornøyelse. Svogeren er arkitekt, og det er en aktivitet som innebærer at man trenger en masse steindyrt utstyr. Det er også dyre og store saker – tegnebord og alt mulig.

Det som skjer er jo selvsagt at jeg klarer å snuble slik at et av disse svære bordene med alskens fikse tannhjul og flater og gud vet hva går rett ned trappa. Du store all verden! Jeg tilbød meg å betale, men det var før jeg fant ut at bordet kostet over 50 000! Heldigvis ordna søstera mi meg ut av den knipa, men foreslo jeg burde kjøpe svogeren min en god flaske vin. Jeg har ikke råd til det engang, så var innom små-raske-lån.no/smalan-lan-norge/ for å se om de kunne hjelpe.

Leave a Reply